Ma_Gloria  

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

HISTORIA
PRODUCTES  
El nostre forn: el pa
Brioxeria
Cuinats
Pastisseria
CELEBRACIONS
Safates dolces
Safates salades
Espai buffet
Espai menuts
Espai restauració
DIADES
ESMORZARS
BOTIGUES
LOCALITZACIO / CONTACTE
   

pastisserialagloria.com
ELS INICIS

L’any 1976 va néixer la “Panaderia Mª Glòria”, un petit local de venda de pa amb un petit obrador, situat a la plaça de l’Església de Mont-roig del Camp. Així va començar la carrera empresarial dels nostres avis i pares, i amb aquestes paraules volem fer-los-hi homenatge.

L’obrador no disposava de molta maquinària, només tenien una pastadora, per tant totes les nits elaboraven el pa i tots els productes de brioixeria de forma artesanal. Utilitzaven mètodes d’elaboració molt tradicionals: donaven la forma dels productes a mà, la massa es deixava fermentar en armaris de fusta i s’enfornava tot al forn de llenya.

Quan els nostres avis van decidir deixar el negoci, la segona generació (els nostres pares) van voler donar una empenta a l’empresa i van decidir obrir nous mercats. Van construir una petita nau a Miami Platja i van invertir-hi molt per comprar la maquinària necessària per poder produir més i millor.

I així va ser com el “Forn de Pa Maria Glòria” va començar la seva activitat a Miami Platja. Gràcies a l’augment de turisme a la zona, van augmentar el nombre de clients i de vendes, i això va provocar que el local quedés petit altra vegada.

Cap al 1995 van dur a terme la segona inversió important, comprant una petita panificadora que estava en venda, on podien produir molta més quantitat de tot els productes que s’estaven elaborant en aquells moments.


ACTUALMENT

La tercera generació (nosaltres) entrem amb força, entusiasme i moltes ganes de continuar en el món de la pastisseria, una de les nostres especialitats.

Així doncs, actualment, la “Pastisseria - Forn de Pa Maria Glòria”, és un món ple de records i noves sensacions, on la diversitat de textures, gustos i olors hi és present en tots els racons, i on la barreja de receptes tradicionals amb tocs actuals de creativitat són la temptació dels nostres clients.

Som una de les pastisseries amb més demanda de la zona i això és la mostra que ens fa sentir cada dia orgullosos de la nostra feina. La nostra investigació per descobrir cada dia noves tendències i interpretar la demanda dels nostres clients, és un repte que estem segurs que cada dia superem.


EL FUTUR

En un futur, potser la quarta generació, l’Arianna, la Maria, l’Àlex o els que falten per arribar, aportaran les seves idees, el seu punt d’innovació, constància i saber fer.

Pels que ja no hi són, en Josep i la Maria, i pels que han d’arribar els hi dediquem aquesta història, de la qual tots hi formem part.

 
 
       
       
   
Cala Cristal contactar