Ma_Gloria  

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

HISTORIA
PRODUCTES  
El nostre forn: el pa
Brioxeria
Cuinats
Pastisseria
CELEBRACIONS
Safates dolces
Safates salades
Espai buffet
Espai menuts
Espai restauració
DIADES
ESMORZARS
BOTIGUES
LOCALITZACIO / CONTACTE
   
pa  

EL NOSTRE FORN: El pa
El pa és un aliment bàsic i necessari dins de la nostra dieta, un consum equilibrat i adequat (metges i dietistes aconsellen entre 80 i 350 g diaris en funció de l’edat i el sexe), ens proporcionarà des de vitamines del grup B, essencials pels òrgans com el cervell i el cor, fins a vitamines bàsiques com el fòsfor, magnesi, calci i potassi.

Els nostres obradors treballen tota la nit utilitzant mètodes de producció totalment artesanals i productes d’alta qualitat. Farines de diferents cereals, aigua, sal i llevat natural, que després de la formació de cada peça i d’un llarg temps de repòs, s’enfornen en funció de cada varietat als forns de sola, elèctric o de llenya per aconseguir, després d’un llarg procés, el resultat que desitgem, un pa sa i natural.

 
     
brioixeria  

LA NOSTRA PASTISSERIA: Brioixeria
La nostra brioixeria s’elabora a base de formulacions de farina, mantega, sucre, llevat, espècies i fruits. La massa, un cop reposada, es combina amb diferents farcits com la xocolata, la crema o el cabell d’àngel, i s’enforna cada producte a la temperatura que li correspon perquè el resultat sigui el millor: molt bo, tendre i natural. Enfornem totes les matinades, just a punt per a l’hora d’obrir les botigues. Ideal per prendre a casa per esmorzar i berenar o per acompanyar a les nostres cafeteries, amb una bona xocolata desfeta, un cafè o un té.

 
     
cuinats  

ELS NOSTRES CUINATS
Empanades, pizzes, coques, clotxes, pastissos, bandes i truites.

 
     
pastissos  

ELS NOSTRES PASTISSOS
El resultat final d’un pastís, va en funció del procés d’elaboració, que comença amb l’elaboració d’un bon pa de pessic que ha de ser tendre i esponjós. Tant important és el banyat, o el farçit com la decoració del mateix. Per dur a terme aquest procés s’ha de ser molt precís en les fòrmules i tenir molta cura. Al nostre obrador diàriament fem aquest procés perquè volem que el resultat d’aquest pastís sigui tot un èxit.

 
 
       
       
   
Cala Cristal contactar